Nume:
Fresh Air - Curatatorie Ialomita
E-mail:
virgilius92@gmail.com
Telefon:
0737 504 710
Telefon 2:
0243 221 002
Fax:
0243 221 002
Adresa:
Sos. Brailei, Nr. 17, Slobozia, Jud. Ialomita

Fresh Air - Curatatorie Ialomita
Curatatorii

Curatatorie – Servicii profesionale de curatare, spalare, uscare, calcare, apretare, dezinfectare materiale naturale sau sintetice/artificial - bumbac, matase, lana, polyester - haine, rochii (de ocazie, de mireasa etc.), costume, camasi, pulovere, sacouri,cojoace,  haini de blana, piele naturala, piele ecologica, paltoane, geci, lenjerii, perdele, draperii, huse canapele, paturi, pilote, perne etc. Oferte speciale pentru hoteluri, vile, pensiuni, persoane juridice, unitati si institutii publice.

Detalii

   Cu un sistem de management bine pus la punct, curatatoria de haine Fresh Air, ofera acum servicii profesionale de curatatorie uscata si spalatorie umeda clientilor sai, la un raport calitate-pret extrem de atractiv.

   Firma noastră are la baza trei principii:

   - satisfacerea celor mai exigente pretentii;

   - promptitudine;

   - inalta tinuta profesionala.

   Lucram cu utilaje profesionale de ultima generatie in domeniu, detergentii si solutiile de curatare indeplinesc cerintele impuse de normele europene, ceea ce face ca procesul de curatare, spalare, calcare sa atinga cele mai ridicate standarde de calitate si eficienta.

   Personalul a fost atent selectat in toate compartimentele societatii, angajatii avand o vasta experienta in domeniu, seriozitatea si profesionalismul acestor oameni este inca o garantie pentru asigurarea de servicii de calitate.

   Serviciile noastre sunt oferite atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice: restaurante, hoteluri, pensiuni, cabinete medicale, echipamente de lucru pentru intreprinderi etc.

   Program:
   Luni - Vineri: 08.00 - 18.30
   Sambata:      08.00 - 16.30

 

Servicii

   Fresh Air va ofera urmatoarea gama de servicii de curatatorie:

   Curatare si spalare profesionala

   Utilizand echipamente performante si detergenti de cea mai buna calitate, va oferim servicii de curatare si spalare pentru toate tipurile de imbracaminte, atat pentru cele pe care le purtati zilnic, cat si pentru articole de imbracaminte mai speciale cum ar fi rochii de mireasa sau pentru ocazii speciale, costume formale, etc.

 

 

   Curatare si spalare draperii si perdele

   Perdelele si draperiile necesita o spalare/curatare/calcare speciala. Perdelele filtreaza praful si particulele poluante din aer, mirosurile, firele de par, fumul, creand astfel un mediul propice pentru dezvoltarea acarienilor. Pentru o curatare delicata, dar in profunzime a fibrelor utilizam detergenti si solventi speciali, care elimina praful, petele si mirosurile neplacute si care redau culorile originale astfel incat articolele dumneavoastra vor arata ca noi si vor avea un aspect placut, conferind incaperilor un aer curat si prospat.

 

 

   Curatare cojoace si haine de piele / blana, incaltaminte de piele intoarsa

   Prin serviciul de curatatorie haine piele/blana si cojoace compania noastra va ofera rezultate impecabile fara a modifica sau deteriora culorile sau alte caracteristici ale produselor. In acest proces delicat utilizam detergenti chimici si aditivi speciali, precum si aditivi de fixare a culorii si emoliere a pielii astfel incat readucem caracteristicile obiectelor foarte aproape de cele originale.

   Curatare echipamente de lucru

   Curatare perne si pilote

   Firma noastra va ofera servicii eficiente de curatare a pernelor si pilotelor confectionate din materiale naturale, umplute cu pene si puf. Prin operatia de curatare a continutului pernelor si pilotelor se garanteaza eliminarea tuturor factorilor responsabili de producerea alergiilor (bacterii, ciuperci, acarieni, praf) dar si eliminarea mirosurilor neplacute. Tehnologia de curatare de ultima ora permite transformarea radicala, atat fizica cat si estetica, a pernelor si pilotelor dvs.

   Calcatorie Profesionala

   La Fresh Air procesul de calcat haine tine cont de cele mai inalte standarde de calitate. Pentru eficienta procesului de calcat, echipamentele noast sunt profesionale cu sisteme de absortie si vaporizare.

   Hainele delicate precum rochiile si sacourile scumpe nu pot fi lasat pe mana oricui, insa curatatoria noastra de haine dispune de o echipa profesionista si echipament cu tehnologii inovative.

 

Galerie foto

Fresh Air - Curatatorie Ialomita
Fresh Air - Curatatorie Ialomita
Fresh Air - Curatatorie Ialomita
Fresh Air - Curatatorie Ialomita
Fresh Air - Curatatorie Ialomita
Fresh Air - Curatatorie Ialomita
Fresh Air - Curatatorie Ialomita
Fresh Air - Curatatorie Ialomita