Nume:
Curatatoria Gami Clean Alba
E-mail:
gamiclean@yahoo.com
E-mail 2:
info@gami-clean.ro
Telefon:
0723 537 522
Telefon 2:
0723 314 997
Telefon 3:
0258 818 532
Fax:
0258 818 532
Website:
http://gami-clean.ro
Adresa:
Bd. Republicii, Bl. D1A, Alba Iulia, Jud. Alba

Curatatoria Gami Clean Alba
Curatatorii

Curatatorie – Servicii profesionale de curatare, spalare, uscare, calcare, apretare, dezinfectare materiale naturale sau sintetice/artificial - bumbac, matase, lana, polyester - haine, rochii (de ocazie, de mireasa etc.), costume, camasi, pulovere, sacouri,cojoace,  haini de blana, piele naturala, piele ecologica, paltoane, geci, lenjerii, perdele, draperii, huse canapele, paturi, pilote, perne etc. Oferte speciale pentru hoteluri, vile, pensiuni, persoane juridice, unitati si institutii publice.

Detalii

   GAMI CLEAN – Curatatul cel mai fin!

   GAMI CLEAN SRL din Alba Iulia presteaza servicii de spalatorie si curatatorie chimica ecologica si servicii de spalatorie profesionala de covoare si mochete, pentru persoane juridice si fizice, avand ca scop orientarea catre client si calitate.

   Pentru asigurarea unui inalt standard calitativ, am achizitionat cele mai performante echipamente de pe piata europeana, folosind cele mai bune solutii chimice de curatat si scos pete, cat si detergenti profesionali furnizati de firme din Italia si Germania.

   Personalul a fost atent selectat in toate compartimentele firmei, cu experienta in acest domeniu, profesionalismul lor fiind inca o garantie pentru asigurarea serviciilor de calitate.

   Fiind acreditata ca unitate protejata, curatatoria chimica GAMI CLEAN vine cu variante de parteneriat avantajos pentru angajatorii care au peste 50 de persoane sub contract, conform legii 448/2006.

   GAMI CLEAN a implementat si mentine in prezent:

   - SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITATII ISO 9001;
   - SISTEMUL DE MANAGEMENT AL MEDIULUI ISO 14001;
   - SISTEMUL DE MANAGEMENT AL SANATATII SI SECURITATII OCUPATIONALE OHSAS 18001;

   Garantia calitatii serviciilor noastre este data si de satisfactia clientilor nostri fideli: ELIT SRL, JIDVEI SRL, TOBIMAR SRL, COLEGIUL MILITAR LICEAL “MIHAI VITEAZUL” ALBA IULIA, UNIVERSITATEA “1 DECEMBRIE 1918” ALBA IULIA, PROTOS SRL, ARDELEANA SA, ELECTRICA SA, CONDORUL PROTECTIE SI PAZA SRL si multi altii.

Servicii

   Covoarele si carpetele se gasesc astazi in cele mai multe locuinte din intreaga lume. Noi mergem pe covoarele noastre, copiii nostri se joaca pe ele si de cele mai multe ori dorm pe ele.

   Aceasta expun toate covoarele la praf, mizerie, umidiate si imprastierii de diferite produse. Un covor care nu este curatat in mod regulat va arata murdar si va prezenta un miros urat.

   Acesta va acumula de asemena alergeni si devin un teren propice pentru acarieni si bacterii diferite, care pot fi foarte daunatoare pentru sanatatea noastra – in special pentru sanatatea copiilor nostri.

   Aspiratia traditionala uscata si umeda a covoarelor, care este oferita de cele mai mule curatatorii comerciale de covoare si care are loc in locuinte, curata doar straturile superioare ale covoarelor.

   Curatarea covoarelor la domiciliu este adeseori un incovenient suplimentar si lasa covoarele aspirate umede, jilave.

   Numai o spalare de covoare profesionala, care are loc la o spalatorie de covoare profesionala va elimina murdaria si elemntele periculoase, care sunt prezente in partea de jos a covorului adanc intre fibre. O spalare profesionala a covorului revitalizeaza in plus covorul printr-un refresh culori, ridica fibrele si confera un miros placut.

   Cele mai multe spalatorii profesionale de covoare oferta transport si furnizeaza servicii pentru confortul clientului. 

   Covoarele sunt atent inregistrate si transportate intr-o spalatorie comerciala de covoare. Dupa ce trec usor prin procesele de curatat si spalat covoare sunt uscate si ambalate inainte de a fi returnate la client.

   Totul dureaza doar cateva zile.

   In scopul de a pastra o gospodarie igienica si sanatoasa este important sa se spele covoarele si mochetele in mod regulat.  

   ETAPELE PROCESULUI :

   Inregistrarea si masurarea – un covor este masurat, o fotografie a covorului este luata, o eticheta individuala este atasata. 

   Suplimentar, tipul de fibra din care este fabricat covorul, tipul de pata, gradul de murdarie, nivelul de deteriorare sunt identificate.

   Desprafuira mecanica si aspiratia – un dispozitiv extrage praful, nisipul si alte particule eliberate. 

   Ulterior lana si urzeala covorului sunt aspirate.

   Tratamentul prespalare – cu detergenti siguri si eficienti, o prima parte a murdariei, este initial indepartata.

   Clatirea – detergentul este luat din covor.

   Centrifugarea – aproape intreaga apa este extrasa din covor cu o masina speciala de stors. 

   Datorita acestui dispozit covorul este deasemenea nedeformat, maginile nu sunt colorate si timpul de uscare este foarte scurt.

   Uscarea – un covor este obtinut uscat intr-o camera de uscare cu aer conditionat, in care temperatura si umiditatea sunt stabilite prin computer.

   Finisarea – covorul este aspirat din nou, lana este pusa intr-o directie, marginile sunt pieptanate. 

   TRENUL DE SPALARE

   Trenul de spalare Catinet, care realizeaza o extraordinara si inegalabila curatire, integreaza niste procese complexe si patentate de curatire intr-o masina: prespalare, spalare, clatirea si rularea automata a covorului.

   Trenul de spalare regleaza automat zona unde actiunea de spalare este aplicata, prin 6-18 perii rotative, corespunzator la dimensiunea exacta a covorului individual.

   Aceasta furnizeaza economii semnificative de apa, detergent, energie si timp in procesul de curatire.

   Sistemul integrat de recirculare apa si pompele de dozare detergent cu debit variabil cu control electronic incorporate si caracteristicile standard ale trenurilor de spalat Catinet.

   Trenul de spalat Catinet are o capacitate de productie de pana la 140 m2 de covor pe ora, ce nu poate fi atinsa de nici o alta metoda de spalat covoare.

   Latimea maxima a covorului la modelele standard este de 250, 320 si 420 cm.

   CENTRIFUGA

   Centrifuga pentru covoare fara fixare este printre cele mai populare masini Catinet. Apa reziduala retinuta in covor dupa procesul de clatire, este extrasa din covor la pana la 1500 rmp.

   Extragerea apei reziduale din covor scurteaza perioada de uscare a covorului cu mai multe zile. 

   Centrifuga este construita cu absorbanti vibratii supradimensionati si este echipata cu sistem de siguranta echilibru prevenind deteriorarile masinii daca masina nu este incarcata corect prin operator.

   Prima centrifuga din lume a fost construita de Catinet in 1992.

   Masina originala este inca in uz intro spalatorie de covoare din Maiorca, Spania.

   Latimea maxima a covorului a modelelor standard: 250,350,450 sau 550 cm. 

   STRUCTURA PENTRU USCAT COVOARE

   In scopul de a minimaliza utilizarea spatiului existent pentru uscarea covoarelor in spalatorie si a usora manuirea covoarelor uscate Catinet a dezvoltat o foarte populara automatizata structura de uscat covoare.

   Covoarele umede sunt prin apasarea unui buton –automat “ridicate” la un capat al structurii de uscare si “coborate” la alt capat dupa uscare.

   Capacitatea de uscare a conveiorului pentru uscat covoare lung de 20 metri este de aproximativ 250 de covoare.

   Structura pentru uscat covoare, ce este montata in stil caracteristic intr-o camera dedicata pentru uscarea covoarelor, consta dintr-un numar de miscari mecanice ascendente/descendente si orizontale ale barelor din otel inox.

   Barele sunt suspendate de la un sistem conveior, ce este suportat printr-o structura robusta montata la pardoseala.

   Latimea maxima a covorului pentru modelul standard: 400 cm.

   CAMERA DE USCARE

   Catinet ofera clientilor o camera de uscare fabricata, ce este o structura panou sandwis construita in jurul conveiorului de uscare.

   Temperatura, debitul de aer, ventilatia sunt controlate printr-un sistem computer creand conditii optime debitului de aer si temperatura pentru uscarea covoarelor.

   Timpul de uscare al covorului poate fi redus la cateva ore in conditii optime.

   Camera de uscare poate fi construita de Catinet potrivit cerintelor individuale ale clientilor si premiselor spalatoriei.

   MASA DE TRANSPORT (CARGO)

   Cargo este o masa de transport rezistenta construita in intregime din otel inox si creata special pentru a usura manuirea si transferul covoarelor intre diferite masini in spalatoria de covoare.

   Lungimea modelului standard: 250 cm.

Galerie foto

Curatatoria Gami Clean Alba
Curatatoria Gami Clean Alba
Curatatoria Gami Clean Alba
Curatatoria Gami Clean Alba
Curatatoria Gami Clean Alba
Curatatoria Gami Clean Alba
Curatatoria Gami Clean Alba
Curatatoria Gami Clean Alba