Nume:
Curatatoria Clarlux S.R.L. Resita
E-mail:
clarlux@abac.ro
E-mail 2:
viorel@abac.ro
Telefon:
0729 962 065
Telefon 2:
0771 662 612
Telefon 3:
0355 423 208
Fax:
0355 814 464
Website:
http://clarlux.ro
Adresa:
Bld. Muncii, Nr.10, Reşiţa, Jud. Caraş-Severin

Curatatoria Clarlux S.R.L. Resita
Curatatorii

Curatatorie – Servicii profesionale de curatare, spalare, uscare, calcare, apretare, dezinfectare materiale naturale sau sintetice/artificial - bumbac, matase, lana, polyester - haine, rochii (de ocazie, de mireasa etc.), costume, camasi, pulovere, sacouri,cojoace,  haini de blana, piele naturala, piele ecologica, paltoane, geci, lenjerii, perdele, draperii, huse canapele, paturi, pilote, perne etc. Oferte speciale pentru hoteluri, vile, pensiuni, persoane juridice, unitati si institutii publice.

Detalii

   Societatea SC CLARLUX SRL este o societate cu capital integral privat, care a început să funcţioneze pe piaţa reşiţeană în 2004. Avem angajaţi cu o vastă experienţă în domeniu, câştigată în peste 25 de ani de muncă în domeniul spălării respectiv a curăţării chimice. Experienţa a fost dobândită atât în societatea noastră( de la înfiinţare până în prezent, peste 9 ani) cât şi la fosta curăţătorie chimică de stat din oraş, curăţătorie care s-a închis în anul 2003 şi nu în ultimul rând la seminarii de specialitate organizate în ţară.

   Produsele folosite de noi în procesul tehnologic provin în proporţie de 90% din Germania (soluţii, detergenţi, umeraşe, folie, etc), lucru care se vede şi în calitatea obţinută la produsul finit.

   La ora actuală suntem cea mai mare spălătorie – curăţătorie textilă ecologică din judeţul Caraş – Severin. De circa 2 ani dispunem şi de o maşină, lucru care ne conferă posibilitatea de a prelua respectiv a duce clienţilor marfa oferită spre spălare respectiv curăţare chimică.

   Dispunem de 1 utilaj de curăţat chimic (Seco Star SS500) cu o capacitate de 25 Kg pe şarjă, 3 maşini de spălat profesionale (Böwe şi Miele WS5100) cu o capacitate de 36 Kg pe şarjă, 3 uscătoare ( Miele Electronic), 3 mese de călcat manual (Thule) prevăzute cu călcătoare pe abur, 1 calandru ( Miele) cu lăţime de 175 cm, mașină de înfoliat (Hawo), totul dispus pe o suprafaţă de ca. 200 m².

   Oferim servicii complete de spălat – curăţat chimic – călcat sau după caz, doar spălat, doar curăţat chimic sau doar călcat. 

   Preţurile ce le practicăm ne conferă dreptul de a spune că suntem cei mai ieftini prestatori de servicii de profil de pe piaţa din Caraş – Severin, şi nu numai, lucru care ne reduce concurenţa aproape la zero. Fiind o societate relativ mică, putem negocia preţurile direct, fără multe demersuri birocratice, respectiv oferi reduceri de preţ pentru cantităţi mari şi contracte ferme pe termene lungi.

   Printre clienţii noştrii se numără, în afară de persoanele fizice, societăţi cu profil motelier, hotelier, restaurante, uzine mici și mijlocii, firme de construcții metalice, societăţi care organizează nunţi, botezuri, instituţii publice, etc, societăţi care funcţionează atât în oraşul Reşiţa cât şi în împrejurimi, chiar şi în judeţ.

    Putem garanta că odată ce ați folosit serviciile noastre, veți reveni de fiecare dată când hainele dumneavoastră au nevoie de o spălare sau curățare profesională de calitate.

Servicii

   Serviciile prestate de Clarlux S.R.L. Resita:

   Servicii directe

   - Spălarea textilelor;

   -  Curățarea chimică a hainelor din orice material inclusiv piele naturală, sintetică, piele întoarsă, blana naturală sau sintetică, etc.;

   - Uscarea textilelor;

   - Călcarea textilelor;

   - Scoaterea petelor de pe textile;

   - Ambalarea textilelor curate pe umerașe înfoliale respectiv în saci de polietilenă.

   Servicii conexe

   - Ridicarea rufelor murdare;

   - Livrarea rufelor curate;

   Servicii Spalatorie - Curatatorie

   Spălatorie textile, Curățătorie textile, curățare uscată, curățare textile, curățare îmbrăcăminte, curățare haine, curățătorie uscată, spălare textile, servicii de spălătorie, servicii de spălat textile, curățat haine blană.

   Termen de livrare normal : 72 ore....preţ standard
   Termen de livrare rapid : 48 ore .....preţ standard + 100%
   Termen de livrare ultrarapid : 24 ore....preţ standard + 200%

Galerie foto

Curatatoria Clarlux S.R.L. Resita
Curatatoria Clarlux S.R.L. Resita
Curatatoria Clarlux S.R.L. Resita
Curatatoria Clarlux S.R.L. Resita
Curatatoria Clarlux S.R.L. Resita
Curatatoria Clarlux S.R.L. Resita
Curatatoria Clarlux S.R.L. Resita
Curatatoria Clarlux S.R.L. Resita