Nume:
Curatatoria Butterfly Iasi
E-mail:
office@spalatoriehaineiasi.ro
Telefon:
0752 104 104
Telefon 2:
0757 074 074
Telefon 3:
0232 271 378
Fax:
0232 271 378
Website:
http://spalatoriehaineiasi.ro
Adresa:
Str. Bucium, Nr. 34, Iasi, Jud. Iasi
Facebook

Curatatoria Butterfly Iasi
Curatatorii

Curatatorie – Servicii profesionale de curatare, spalare, uscare, calcare, apretare, dezinfectare materiale naturale sau sintetice/artificial - bumbac, matase, lana, polyester - haine, rochii (de ocazie, de mireasa etc.), costume, camasi, pulovere, sacouri,cojoace,  haini de blana, piele naturala, piele ecologica, paltoane, geci, lenjerii, perdele, draperii, huse canapele, paturi, pilote, perne etc. Oferte speciale pentru hoteluri, vile, pensiuni, persoane juridice, unitati si institutii publice.

Detalii

   Pentru noi fiecare client este important

   Punand tot timpul clientul in centrul atentiei noastre, facem controlul regulat al calitatii si examinarea produsului de-a lungul întregului proces de curatare pentru a oferi astfel o paleta de servicii profesionale de spalare si curatare la cel mai inalt nivel de calitate. Suntem deschisi solicitarilor dumneavoastra; echipa noastra va ofera sfaturi pentru intretinerea in conditii optime a hainelor dumneavoastra.

   » Dezvoltare continua

   Respectarea angajamentelor pe care spalatoria-curatatoria ecologica Butterfly si le-a asumat nu ar fi posibile fara aplicarea celor mai inovative tehnologii din industria de profil. Politica nostra de achizitii, la fel ca si investitiile efectuate in specializarea personalului reflecta interesul sustinut pentru realizarea acestui obiectiv si refuzul oricarui compromis in legatura cu standardele de calitate.

   Spalatoria–curatatoria ecologica Butterfly isi desfasoara activitatile la cel mai inalt nivel de profesionalism si calitate. Echipa noastra dar si aparatura din dotare, fac ca Butterfly sa fie cel mai serios raspuns de pe piata ieseana in materie de servicii de curatatorie-spalatorie. Cu o plaja extinsa de servicii, Butterfly asigura cele mai inalte standarde de performanta din acest domeniu in Iasi. Utilajele moderne si personalul calificat, fac ca serviciile pe care le prestam sa fie unele dintre cele mai bune si mai moderne din tara.

   » Satisfactia noastra este indeplinirea exigentelor dumneavoastra

   Echipele noastre sunt capabile sa ofere servicii de curatare-spalare ecologica pentru aproape toate tipurile de imbracaminte, fie pentru cele cu purtare zilnica, cat si pentru articole de imbracaminte mai speciale.
Beneficiind de echipamente performante, utilizand solutii si detergenti de inalta calitate, dispunad de personal calificat si cu experienta, spalatoria ecologica Butterfly ofera servicii de curatare si spalare profesionala oricaror tipuri de articole, materiale textile si tesaturi delicate: matasuri, casmir, lani noi pure, lycra, goretex.

   » Noi respectam materialele textile si hainele atunci cand spalam.

   Cu un sistem de management bine pus la punct, curatatoria si spalatoria Butterfly, ofera servicii profesionale clientilor sai, la un raport calitate-pret extrem de atractiv.

Servicii

   Spalatorie haine cu preluare/livrare haine de la domiciliu

   Ori de cate ori esti in impas si ai nevoie ca hainele tale sa fie spalate, curatate si calcate rapid, apeleaza la spalatoria noastra. Daca hainelor tale le lipsesc mirosul proaspat curat, delicatetea la atingere sau stralucirea in culoare, adu-le la unica spalatorie ecologica de top din Iasi si descopera diferenta in calitatea spalarii.

   » Butterfly – spalatorie de haine profesionala

   Lagoon reprezinta primul si unicul sistem profesional de ingrijire ecologica a hainelor agreat de Woolmark ca alternativa ideala la curatarea chimica.
Pentru ca vrem sa avem grija de mediul inconjurator, tinem la sanatatea clientilor nostri si respectam hainele acestora, folosim detergenti biodegradabili cu PH neutru si balsamuri ecologice ce confera finete fibrelor, prezervand calitatea si culoarea acestora.

   Atunci cand iti lasi articolele vestimentare la Butterfly, trebuie sa stii ca rezultatele sunt exceptionale.

   Chiar daca hainele tale sunt confectionate din materiale delicate precum casmir, matase sau lana, acestea nu se degradeaza atunci cand le aduci la spalatoria noastra, fibrele si textura lor pastrandu-si caracteristicile intrinseci, aspectul, finetea si intensitatea culorii.

   Hainele tale sunt murdare si patate? Butterfly iti face imbracamintea sa miroasa si sa arate ca noua!

   » Curatatorie haine delicate

   Daca garderoba ta include haine delicate (bluze sau rochii de ocazie, camasi cu pietre sau din matase, costume, pantaloni sau sacouri pretentioase, etc.) atunci cu siguranta noi suntem solutia de care ai nevoie!

   Curatarea hainelor delicate este punctul nostru forte si serviciul prin care ne diferentiem clar de toate celelalte curatatorii din Iasi.
Personalul Butterfly are un grad inalt de specializare in tratarea materialelor pretentioase cum ar fi casmirul, matasea sau lana fina, iar tehnologia ecologica de ultima ora completeaza cu succes procesul de curatare a tesaturilor delicate.

   » Calcatorie haine

   Te-ai saturat de calcat? Lasa calcatul pe mana noastra! Departamentul de calcatorie profesionala Butterfly iti sta la dispozitie cu personal calificat si echipamente de ultima generatie. Pentru lenjerie, rochii, haine si camasi impecabile, apeleaza cu incredere la serviciile noastre de calcatorie.

   » Servicii personalizate de calcat haine

   Aici, la Butterfly, folosim intotdeauna personal calificat, mese de calcat profesionale si tehnologie de ultima ora de la Electrolux Professional.

   Pentru ca iti tratam hainele cu mare atentie, utilizam mese de calcat vaporizante si fier de calcat profesional, dotat cu talpa de protectie impotriva arsurii, cu panza impotriva luciului. Fiecare haina si camasa tratata la Butterfly este calcata de un specialist, asigurandu-se astfel un control riguros de calitate. In acest fel, dorim sa iti satisfacem fiecare dorinta si sa punem bazele unei colaborari de lunga durata.

   » Retus haine

   Ai nevoie de servicii de croitorie rapida? Apeleaza acum la atelierul nostru! Butterfly iti pune la dispozitie personal calificat si echipamente de ultima ora pentru scurtari, modificari, stramtari si alte operatiuni de croitorie.

   Serviciile oferite in atelierul nostru de croitorie rapida completeaza cu succes activitatea noastra zilnica de spalare, curatare si calcare a hainelor.

   Servicii spalatorie ecologica pentru unități sanitare

   Spalatoria – curatatoria ecologica Butterfly din Iasi este singura spalatorie cu bariera septica din estul Romaniei.
Este dotata cu masini si programe de spalat de cea mai inalta tehnologie, si personal calificat. Spatiul a fost construit special pentru a deservi activitatilor de curatare in conditii de igiena maxima.

   Spalatoria Butterfly, are toate autorizatiile necesare eliberate de către Ministerului Sănătății pentru a putea oferii servicii de spălare, la înalte standarde de igiena si calitate, Unităților Sanitare din Iași sau județelor limitrofe.

   Serviciile de spalare cu mașini care au bariera igienica vin in special in ajutorul celor ce lucreaza intr-un mediu in care au contact cu sange uman sau animal precum si alte fluide corporale, care au nevoie de haine, halate, sau lenjerii curate si dezinfectate: spitale, clinici, cabinete medicale.

   Avem o colaborare stransa cu firme din occident care ne livreaza de la masini la detergenti, programe de spalare, dezinfectante, tot ce inseamna suport si consumabile de cea mai buna calitate.

   Programele de spalat si dezinfectat ale masinilor noastre sunt adaptate amenintarilor curente ce stau la baza epidemiilor de tot felul sau a pericolului contactarii unor boli de natura dermatologica sau, mai grav, cu transmisie prin fluide corporale.
Procesul de spalare-dezinfectare este strict urmarit si executat de programe specializate, coordonate de senzori ce indica daca materialele au fost spalate in mod corespunzator.

   Achizitia si livrarea la sediul clientului se face in saci speciali care sunt distribuiti colaboratorilor nostri. Acestia sunt introdusi impreuna cu rufele in masinile de spalat, iar in aceste conditii personalul nostru nu intra in contact cu lenjeriile murdare sau infectate.

   Dupa procesul de spalare si dezinfectare urmeaza calcatul si ambalatul, iar apoi materialele sunt livrate in cel mai scurt timp posibil. Fiecare proces de spalare are la finalizare un raport scris imprimat care arata procedurile de spalare si dezinfectie in detaliu.
Pentru ca intreg procesul de curatare sa se desfasoare in siguranta, noi folosim pentru transport cele mai sigure metode pentru ca materialele textile spalate si dezinfectate sa nu sufere contaminari.

   In ce priveste protejarea naturii, Butterfly urmeaza stadardele Europene, folosind detergenti si masini ce au un impact redus asupra mediului inconjurator.

   Spalatorie – curatatorie ecologica HORECA

   Procesul tehnologic de spalare a hainelor a fost atent gandit si implementat de Butterfly sub stricta observatie a specialistilor, astfel incat sa indeplineasca toate criteriile de calitate iar articolele sa aiba un aspect desavarsit. Atunci cand vine vorba de calitate, suntem foarte exigenti deoarece suntem constienti ca doar prin oferirea unor servicii la cele mai inalte standarde, veti fi pe deplin multumiti si veti apela din nou la serviciile noastre, ori de cate ori veti avea nevoie.

   Utilizand echipamente de spalatorie moderne , programe de spalare, calcare si suport de la cele mai renumitele firme precum si detergenti de cea mai buna calitate, reusim sa crestem durata de viata a lenjeriei cu cel putin 30% si sa fim la inaltimea asteptarilor. Astfel, lenjeria si prosoapele devin mai albe, mai pufoase, iar calitatea plierii si ambalarii creste datorita automatizarii.

   Divizia noastra industriala este destinata hotelurilor, restaurantelor, intreprinderilor si nu in ultimul rand fabricilor de textile. Reusim cu succes sa oferim servicii de spalatorie profesionale, prompte si de calitate superioara, dedicate unei game variate de produse textile.

   Oferim servicii specializate pentru:

   - unitati HORECA: hoteliere, pensiuni, restaurante, cafenele si nu numai: gradinite, firme de catering, saloane de infrumusetare, spa-uri, unitati de productie si procesare, organizatori de evenimente (nunti, botezuri, party-uri);

   - unitati de productie, comert si servicii, industrie alimentara si de frumusete. Echipamentele sunt spalate, curatate, dezinfectate si la nevoie oferim servicii pentru mici reparatii;

   - partenerii nostri din industria textila executam spalari usoare de produse textile, la care se adauga experienta si calificarea personalul nostru, intotdeauna pregatit sa raspunda cu succes tuturor cerintelor clientilor nostri, oferind totodata promptitudine si o calitate de exceptie indiferent de procesul de spalatorie sau tratamentul ales. Uscarea textilelor in uscatoare cu cel mai bun proces de uscare. Controlul umiditatii, ce permite un plus de uniformitate a uscatului si un plus de calitate.

   Asiguram un flux continuu cu flota proprie de transport: 24 de ore din 24, 7 zile din 7 si cel mai accesibil pret/kilogram de lenjerie spalata. Asiguram programe de spalare personalizare, cu detergenti de cea mai buna calitate.

Galerie foto

Curatatoria Butterfly Iasi
Curatatoria Butterfly Iasi
Curatatoria Butterfly Iasi
Curatatoria Butterfly Iasi
Curatatoria Butterfly Iasi
Curatatoria Butterfly Iasi
Curatatoria Butterfly Iasi
Curatatoria Butterfly Iasi