Nume:
Perla Laundry - Curatatorie Mehedinti
E-mail:
office@perlalaundry.ro
Telefon:
0724 566 140
Website:
http://perlalaundry.ro
Adresa:
Severin Shopping Center, Drobeta-Turnu Severin, Jud. Mehedinti
Facebook

Perla Laundry - Curatatorie Mehedinti
Curatatorii

Curatatorie – Servicii profesionale de curatare, spalare, uscare, calcare, apretare, dezinfectare materiale naturale sau sintetice/artificial - bumbac, matase, lana, polyester - haine, rochii (de ocazie, de mireasa etc.), costume, camasi, pulovere, sacouri,cojoace,  haini de blana, piele naturala, piele ecologica, paltoane, geci, lenjerii, perdele, draperii, huse canapele, paturi, pilote etc. perne, saltele, covoare, mochete                                                                                      Oferte speciale pentru hoteluri, vile, pensiuni, persoane juridice, unitati si institutii publice.

Detalii

   Firma noastră se încadrează în standardele tehnologiei actuale de vârf, fiind dotată cu utilaje performante, de ultimă generație, achiziționate de pe piața europeană, la care lucrează angajați cu experiență în domeniu. Pentru a răspunde exigențelor clientelei, utilizăm, pentru spălare, detergenți profesionali, marca Ecolab, și, pentru curățare chimică, solvenți de calitate superioară.

   Programul firmei este stabilit ținând cont de necesitățile clienților, cărora le putem asigura, pentru economie de timp, colectarea și livrarea articolelor supuse procesului de spălare.

   Considerăm că entuziasmul, ambiția, dorința de a performa, receptivitatea și flexibilitatea sunt atuurile tinereții pe care firma noastră, ea însăși tânără, le demonstrează cu consecvență în activitatea sa. Le mulțumim clienților noștri că ne-au ales și suntem nerăbdători să încheiem noi contracte de colaborare. Îi asigurăm că pentru noi seriozitatea contează, calitatea primează!

 

Servicii

   Perla Laundry presteaza următoarele servicii:

   - Curățare chimică (costume, cămăși, cravate, rochii - inclusiv de ocazie, fuste, paltoane, pardesie, pulovere, haine de piele, haine de blană, salopete etc.);

   - Spălare (lenjerii de pat, prosoape, fețe de masă, naproane, pături, pilote, huse, draperii, perdele, haine, echipament de lucru);

   - Călcare;

   - Croitorie (reparații, modificări);

   - Vopsire haine de piele.

   În procesul de curățare chimică (uscată), hainele dumneavoastră trec prin următoarele etape:

   Etichetarea și examinarea – în prima etapă, hainele sunt etichetate pentru a putea fi identificate, evitându-se astfel confundarea acestora cu articolele de îmbrăcăminte ale altor persoane, apoi sunt examinate pentru găsirea eventualelor pete și descoperirea unor posibile vicii ascunse.

   Pretratarea – se identifică și se îndepărtează, prin tratamente speciale, toate petele.

   Curățarea chimică, cu percloretilenă, se desfășoară în mașina de curățare, alegându-se programul potrivit fiecare articol de îmbrăcăminte. 

   Finisarea include eventualele reparații, călcarea și ambalarea hainelor. 

   Procesul de spălare (curățare umedă) implică:

   - Sortarea;

   - Pretratarea petelor;

   - Spălarea;

   - Calcat/uscat;

   - Parfumat, împachetat și ambalat.

 

Parteneri

   Serviciile noastre sunt oferite atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice: restaurante, hoteluri, pensiuni, cabinete medicale, echipamente de lucru pentru intreprinderi, spitale, camine, crese, gradinite.

 

Galerie foto

Perla Laundry - Curatatorie Mehedinti
Perla Laundry - Curatatorie Mehedinti
Perla Laundry - Curatatorie Mehedinti
Perla Laundry - Curatatorie Mehedinti
Perla Laundry - Curatatorie Mehedinti
Perla Laundry - Curatatorie Mehedinti
Perla Laundry - Curatatorie Mehedinti
Perla Laundry - Curatatorie Mehedinti

© 2015 Copyright by curatatorii.com