Nume:
Perla Dry Cleaning&Laundry
E-mail:
perladrycleaning@gmail.com
Telefon:
0723 150 817
Adresa:
Severin Shopping Center, Bd. Mihai Viteazu nr. 78, Drobeta-Turnu Severin, Jud. Mehedinti
Facebook

Perla Dry Cleaning&Laundry
Curatatorii

Curatatorie – Servicii profesionale de curatare, spalare, uscare, calcare, apretare, dezinfectare materiale naturale sau sintetice/artificial - bumbac, matase, lana, polyester - haine, rochii (de ocazie, de mireasa etc.), costume, camasi, pulovere, sacouri,cojoace,  haini de blana, piele naturala, piele ecologica, paltoane, geci, lenjerii, perdele, draperii, huse canapele, paturi, pilote, perne etc. Oferte speciale pentru hoteluri, vile, pensiuni, persoane juridice, unitati si institutii publice.

Detalii

   Perla Dry Cleaning&Laundry tratează orice articol verstimentar cu experiența de peste 8 ani, având ca rezultat haine impecabile. Motto-ul nostru este: soluții de curățare a hainelor inteligente, de calitate, rapide și la prețuri minime.

 

 Program zilnic ⏰ 10.00 - 22.00

Severin Shopping Center, Bd. Mihai Viteazu nr. 78, Drobeta-Turnu Severin

0723.150.817

 

Servicii

   Curățăm costume, cămăși, cravate, rochii de zi/ocazie/mireasă, fuste, paltoane, pardesie, pulovere, geci subțiri/groase/puf, costume de ski, haine de piele, haine de blană, salopete, lenjerii de pat, prosoape, fețe de masă, naproane, pături, pilote, huse, draperii, perdele, haine, echipament de lucru.

 
   Vă întrebați care sunt serviciile oferite de noi? 
 servicii de curățare umedă
 servicii de curățare uscată
 dezinfectare
 tratamente pete dificile (rugină, sânge, ceară, grăsime, gumă de mestecat, vopsea, toner, lipici etc.
revitalizare culori
 eliminare mirosuri neplăcute
 curățare scame
 spălare individuală
 călcat
 colectare&livrare la domiciliu sau birou.

   Utilizăm două tipuri de curățare a hainelor:

- Curățarea uscata - Dry Cleaning  este un proces complex de spălare cu solvenți, în mașini speciale de ultimă generație. Acest procedeu este folosit in special pentru textilele delicate care, in contact cu apa se pot micșora. Acest proces de curățare păstrează mai bine în timp culorile hainelor.
 
- Spălarea cu apă - Wet Cleaning este alternativa ecologică a curațătoriei uscate care se poate utiliza inclusiv în cazul hainelor impermeabile păstrând proprietățile acestora. Aceasta metodă utilizeaza apă și detergenți de înaltă calitate și poate fi folosită pentru majoritatea obiectelor vestimentare sau textile de casă.
 
   Indiferent de tipul de curățare ales, hainele trec printr-un proces de predetașare care implică aplicarea unei substanțe speciale pe material pentru a acționa asupra petei înainte ca aceasta să fie curățată în mașina specială.

   Pasul final este finisarea produselor care include uscat, călcat, parfumat și ambalat.

 

Parteneri

  Serviciile noastre sunt oferite atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice: restaurante, hoteluri, pensiuni, cabinete medicale, fabrici, creșe, grădinițe.

Galerie foto

Perla Dry Cleaning&Laundry
Perla Dry Cleaning&Laundry
Perla Dry Cleaning&Laundry
Perla Dry Cleaning&Laundry
Perla Dry Cleaning&Laundry
Perla Dry Cleaning&Laundry
Perla Dry Cleaning&Laundry
Perla Dry Cleaning&Laundry